Протеинови топчета за подхранване

Често ни се случва, когато отиваме за риба, да си задаваме въпроса „С какво ще захраня този път?“
Всички сме свикнали да не отдаваме твърде голямо значение на този въпрос, но той оказва се често,че е в основата на успеха, в случай, че сме подходили правилно.
Нека да разсъждаваме малко за това каква е целта на подхванването.
Основната цел, разбира се, е да се съберат възможно най-голямо количесто риби от желания от нас вид на място подходящо за нас, където да можем най-лесно и безпроблемно да презентираме нашата стръв, тя да бъде желана и намерена от рибите, за да може да я уловим.
И ето стигнахме до един момент, в който трябва да сме изключително внимателни.
Ако подхравнаме със захранка, която е твърде богата на хранителни вещества, ценни за рибата и количествотото й е повече от „необходимото“ рибите ще се съберат, бързо ще се нахранят и няма за дълго време да проявяват интерес към хранителното ни петно и стръв.
Точно в този момент представяме на вашето внимание нашите висококачествени протеиновти топчета за подхранване, Fish – рибен аромат, Spicy – лют аромат, Sweet – сладък плодов аромат.

Тези протеинови топчета са създадени за привличане на шаран и амур на хранителното петно, съставките са така подбрани, че да възбуди апетита на рибите без да ги нахрани, те отново и отново се връщат на петното за апетитна хапка ако още преди това не са намерили  стръвта с куката.
Като казваме „висококачествени“ това не е никак случайно.
Протеиновите топчета за подхранване съдържат всички аромати, съставки и хранителни вещества, които има в протеиновите ни топчета за стръв, но с намалено съдържание на белтъчини до около 35%, следователно рибата не може да се нахрани и тя се връща отново и отново, за да търси лакомството.
С намаленото количество протеини се постига и понижение в цената на подхранката, а това позволява евтино и дълго поддържане на хранителното петно.

 

Протеинови топчета за подхранване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *